Ēdienkarte

Uzkodas

 

  • "Piebalgas kūpinātavas" plate ar marinējumiem                                           8.00

un ķiploku grauzdiņiem

  • Rupjmaizes grauzdiņi ar ķiploku mērci 2.40

  • Cepts kamambēra siers ar brūkleņu-sarkanvīna mērci 3.95
  • Ķiploku sviestā ceptas tīģergarneles (10 gab.) 10.00

  • Fritēti sīpolu gredzeni ar ķiploku mērci                                                       2.50

  • Pašmāju kartupeļu pankūkas
    • ar skābo krējumu 3.95
    • ar mazsālītu lasi un krējumu 5.50

Zupas

 

  • Sātīgā Piebalgas jēra gaļas gulašzupa ar krējumu un kinzu 3.90

  • Ķenča soļanka 2.60

  • Sezonas dārzeņu krēmzupa ar grauzdiņiem un ķirbju sēkliņām 2.90

 

  • Aukstā biešu zupa ar Piebalgas Salami, paipalu olu

un fritētām kartupeļu daiviņām                                                                   2.80

 

 

v Pie zupām pasniedzam Piebalgā ceptu lauku maizīti

 

 

 

Salāti

 

  • Pašmāju kūpinātas vistas salāti 3.80

  • Vidusjūras salāti ar:
    • Fetas sieru un olīvām                                                                                        5.70
    • Sviestā un ķiplokos ceptām tīģergarnelēm                                                  7.60

 

  • Cēzara salāti, anšovu mērce un drupināts bekons ar:
  • sviestā ceptu vistas fileju                                                                                            6.50
  • Sviestā un ķiplokos ceptām tīģergarnelēm                                                              7.60

 

Sacepumi un makaroni

 

  • Makaroni (pasta penne) ar Parmezāna sieru un
    • vistas fileju un saulē kaltētiem tomātiem 5.50
    • ar sēnēm, cukīnī un garšaugiem 4.50
  • Garšaugu sviestā cepti sezonas dārzeņi ar sieru, 5.50

pasniegti uz čuguna panniņas

 

  • ar vistas fileju 7.50
  • ar cūkas filejas medaljoniem 7.50
  • ar jēra muguras daļas medaljoniem 12.90

 

Pamatēdieni (piedeva pēc izvēles)

 

  • · Kraukšķīga vistas fileja pildīta ar Fetaki sieru                                                   7.80

un saulē kaltētiem tomātiem

  • · Grilētas cūkgaļas filejas šķēles ar sēņu mērci un 7.80

kraukšķīgiem sīpolu gredzeniem

  • · Piebalgas jēra gaļas veltnīši uz iesmiņa ar marinētiem sīpoliem un 8.50

pašmāju Adžikas mērci

  • Grilētas Piebalgas jēra muguras šķēles reducēta miežu iesala glazūrā         15.00

  • · Cūkgaļas vai vistas karbonāde latviešu gaumē 6.50

ar štovētiem kāpostiem, sīpolu gredzeniem un saldkrējuma mērci

  • · Grilēta cūkgaļas kakla karbonāde piparu marinādē (250g)                            8.50

  • · Sviestā un ķiplokos cepta Liellopa muguras daļa ar BBQ mērci                     14.00
  • · Piebalgas Kūpinātavas Vistas iesmiņš pasniegts ar ķiploku mērci                   7.00

 

Piedevas

 

Vārīti kartupeļi

Kartupeļu biezenis (+ 0.50eur)

Vārīti-cepti kartupeļi

Kartupeļi frī

Kartupeļu daiviņas

Rīsi

Grūbas


Zivju ēdieni

 

  • Kraukšķīgā heka fileja ar maigu sinepju-gurķu mērci   6.30

  • Biezās kartupeļu pankūkas ar mazsālītu lasi, garnelēm                             7.60

un skābo krējumu

  • Krāsnī cepta laša fileja ar dārzeņiem uz karstas čuguna panniņas, 10.00

pasniegta ar ķiploku mērci

  • Grilēts stores steiks ar ceptām kartupeļu šķēlītēm                                     16.50

 

Deserti

 

  • Saldējums ar blenderētu zemeņu mērci 2.50
  • Siera kūka ar karamelizētu auzu pārslu pamatni un zemeņu mērci 2.50

  • Siltā ābolu strūdele ar vaniļas mērci vai saldējumu 2.60

 


 
Kontakti

Kafejnīca "Ūdensroze"

Vecpiebalgas tirgus laukums, pretī baznīcai

Tel: 29100981

info@udensroze.lv

Darba laiks:

P.11:00-21:00

O.11:00-21:00

T.11:00-21:00

C.11:00-21:00

P.11:00-22:00

S.11:00-22:00

Sv.11:00-20:00